HaAC

haac Haags Architectuur Café

HAACS is een initiatief van het Haags Architectuur Café (HaAC). Het HaAC is er voor iedereen die geïnteresseerd is in gebouwd Den Haag.

PASKLAAR: Iedere maand organiseren de vrijwilligers van het HaAC een rondleiding in een pas opgeleverd gebouw of andere interessante plek in Den Haag. In deze reeks ‘Pasklaar’ wordt in gezelschap van de architect een gebouw bezocht en besproken.

ADHD (Actueel Den Haag Debat): Alert, levendig en actief worden de laatste ontwikkelingen in de Haagse stedenbouw en architectuur bespreekbaar gemaakt. ADHD is een gezamenlijk initiatief van HaAC, BNA Kring Haaglanden, Het Nutshuis en Stroom Den Haag.

Dag van de Architectuur: In juni organiseren HaAC en BNA Kring Haaglanden met medewerking van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling en Archiguides de Dag van de Architectuur in Den Haag.

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op de website van het HaAC of volg ons via Linkedin.

One Comment

  1. Gerrit Knoth says:

    Gisteren als bewoner van de oude Ambachtsschool aan de Nieuwe Haven deelgenomen aan de Dag van de Architectuur. Drukke dag; meer dan tweehonderd bezoekers. Had dus geen tijd om zelf ergens een kijkje te nemen. Erg leuke dag, met name de oud-leerlingen van de Ambachtsschool die op bezoek kwamen en hun verhalen vertelden. Goede organisatie en een goed lunchpakket. Te uitgeteld na afloop voor de borrel, die hebben we op de Nieuwe Haven genuttigd, sorry! Leuke bonus: kennisgemaakt met HaAc, leuke nieuwsbrief, leuke activiteiten.
    Gerrit Knoth

Leave a Comment

*