HaAC

haac Haags Architectuur Café

HAACS is een initiatief van het Haags Architectuur Café (HaAC). Het HaAC is er voor iedereen die geïnteresseerd is in gebouwd Den Haag e.o.

PASKLAAR: Iedere maand organiseren de vrijwilligers van het HaAC een rondleiding in een pas opgeleverd gebouw of andere interessante plek in Den Haag. In deze reeks ‘Pasklaar’ wordt in gezelschap van de architect een gebouw bezocht en besproken.

Berlagevlag: Eens per twee of drie jaar organiseert HaAC de uitreiking van de Haagse architectuurprijs Berlagevlag en publieksprijs Berlagewimpel.

Dag van de Architectuur: Op de Dag van de Architectuur organiseert HaAC een activiteit en de commissie levert ideeën voor het thema en programma. Een aantal leden van het HaAC en BNA Haaglanden zijn betrokken bij de organisatie via Stichting Dag van de Architectuur Den Haag.

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op de website van het HaAC 

One Comment

  1. Gerrit Knoth says:

    Gisteren als bewoner van de oude Ambachtsschool aan de Nieuwe Haven deelgenomen aan de Dag van de Architectuur. Drukke dag; meer dan tweehonderd bezoekers. Had dus geen tijd om zelf ergens een kijkje te nemen. Erg leuke dag, met name de oud-leerlingen van de Ambachtsschool die op bezoek kwamen en hun verhalen vertelden. Goede organisatie en een goed lunchpakket. Te uitgeteld na afloop voor de borrel, die hebben we op de Nieuwe Haven genuttigd, sorry! Leuke bonus: kennisgemaakt met HaAc, leuke nieuwsbrief, leuke activiteiten.
    Gerrit Knoth

Leave a Comment

*