Foto: Christian van der Kooy
Foto: Christian van der Kooy

ABOUT

HAACS is een digitaal platform voor debat over architectuur en stedelijke transformatie in Den Haag. Het maakt in tekst en beeld de ontwikkelingen in Haagse (interieur)architectuur en stedenbouw zichtbaar vanuit verschillende invalshoeken en een brede maatschappelijke context. HAACS is er voor iedereen die geïnteresseerd is in gebouwd Den Haag. De rubrieken in HAACS blikken terug, kijken vooruit, houden beschouwingen over actuele thema’s, laten prominenten aan het woord, doen verslag van activiteiten en presenteren nieuwe spraakmakende projecten.

Kortom, Haags en soms tegendraads: HAACS!

Wij willen de vele organisaties met eigen invalshoeken een platform geven voor het debat over veranderingen in Den Haag – organisaties die zich, direct of indirect, bezig houden met de stad, soms als beroepsgroep, soms als belangenvereniging en soms als verontruste burgers die een stedelijke transformatie bekritiseren. HAACS nodigt u uit mee te doen met het debat via een reactie op de artikelen. Kopij voor deze website stellen wij zeer op prijs: info@haac.nu.

De redactie van HAACS is geheel onafhankelijk en bestaat uit Judith Schotanus (website, hoofd- en eindredactie), Sandra Schluchter (redactie),.

Auteursrecht en disclaimer

Deze website is een voortzetting (vanaf april 2014) van het digitale HAACS magazine . Vormgeving HAACS magazine: Jantien Methorst www.jantienmethorst.nl en Rogier Rosema www.thingstomakeanddo.nl  Beeldredactie: fotograaf Johan Nieuwenhuize www.johannieuwenhuize.nl

haac

HAACS is een initiatief van het Haags Architectuur Café (HaAC). Het HaAC organiseert iedere maand een excursie of debat voor iedereen die geïnteresseerd is in gebouwd Den Haag. Kijk voor het actuele programma en meer informatie op de website van het HaAC

Bewaren

Bewaren

Bewaren