Auteursrecht

Afbeeldingen: Het copyright van de foto’s en afbeeldingen op HAACS.nl berust bij de fotografen of de personen die bij de afbeeldingen vermeld zijn. Deze rechten zijn niet vrijgegeven. Toestemming voor gebruik moet steeds en uitdrukkelijk gevraagd worden.

Teksten: De inhoud van de teksten is geheel voor rekening van de betreffende auteur(s). Het auteursrecht berust bij de auteurs. De auteur geeft HAACS impliciet toestemming om ingezonden materiaal te publiceren  op de website of via andere (gedrukte) media. De redactie houdt zich het recht voor ingezonden teksten in te korten en te redigeren.

Voor gebruik van de teksten geldt het Creative Commons principe: Naamsvermelding – Niet Commercieel – Geen Afgeleide Werken – Gelijk Delen.

Reacties: Elke reactie is de verantwoordelijkheid van degene die de reactie plaatst. HAACS houdt zich het recht voor reacties te bewerken, te verwijderen of te hergebruiken via andere (gedrukte) media, met naamsvermelding van de auteur.

Disclaimer: HAACS.nl is met grote zorg samengesteld, het is echter mogelijk dat de inhoud van de website onvolledige of onjuiste informatie bevat. HAACS is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die kan ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze internetpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

One Comment

  1. beste mensen van HAACS,
    Wij van KOW zijn erg onder de indruk van de (avond)foto’s van Lindy Schuin van ons project NNM transformatie kleine belastingkantoor Stationsplein 1. Zouden we die mogen gebruiken in onze projectdocumentatie en op de site? Wat kosten de fotos rechtenvrij en in hoge resolutie?
    Ik hoor het graag,
    Groeten, Guido Bekink

Leave a Comment

*